2009-02-21

Har varit lite ... ointresserad

Inte ens oinspirerad utan bara helt ointresserad av att blogga. Sorry men det är sant.

Det var fredag igår, Sess skulle iväg å dricka sprit med polare så jag var helt solo framför datorn... näe inte helt sant, det finns alltid nåt annat pucko att tjöta lite med. Bråkade lite med Micca och Emelie(?) på K6 å satt å klottrade tills dess att Simon skulle se film via datorn och det hack-k-k-kade så t.o.m. jag vart tokig så jag loggade ut och tittade med honom. Han verkade lite varm och i morse vid kvart i sju så kräktes han i badkaret. Party.

Där försvann sista chansen till nuppa den här veckan... jag har fan inte tid att underhålla en kvinna i mitt liv, när fan ska jag hinna med det lixom? Det verkar ibland som att det andra papporna i hockeylaget ser till att vi har fullt upp hela tiden för att slippa va hemma.

På tal om det så tycker jag att Emelie är skitsöt, skäll på mig om ni vill, jag tycker det iaf.

Jag tittade på Seven Pounds igår, kan inte förklara den riktigt men ni får helt enkelt se den. Ni kommer att gråta.

Så vad ska jag hitta på idag då? Städa lite? Tvätta? Jobba? Ja, antagligen... runka lite oxå även om det är skittrist...jag vill ha sex, roligt sex som handlar om nåt mer än att bara spruta å gå hem... med nån jag tycker är attraktiv och som jag har respekt för.

Känner mig sådär ... vuxen idag.

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

2 comments:

Anonymous said...

slutraden var fan det klockrenaste jag läst på länge!! sista stycket var... respektfullt..! Allt jag ser framför mig nu är dig städandes med förkläde och dammvippa =P haha pök

Ztamizzen said...

Well, det är som det ska va. :)
Tack gullet, å nej det blev ingen dammvippa... ;) PöK

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Bloggerfy