2010-09-05

Bröd för mödan

En sak vi oxå har lyckats med är att få hem bröd som möglat på bara några dagar.
Första gången så var det en Fazer Rågtuben, den möglade hemma på bänken (en försluten påse) några dagar innan Bäst-Före-Datum, vi reklamerade på Fazers hemsida och fick en brödcheck på 50 kr som kompensation. Vi köpte en till Rågtuben i en annan butik för checken samt ett annat lite grövre bröd. Den här rågtuben möglade OXÅ nån dag innan Bäst-Före-Datum, nu kändes det lite fånigt att reklamera det för det var så tätt inpå den andra reklamationen men vi gjorde det och fick en check till. Fazer beklagade och skötte sitt åtagande så jag har inget att klaga på där direkt men det e lite irriterande att det hände, speciellt så tätt inpå varandra.

Senast vi var på ICA Maxi i Haninge så hade dom två Polarbröd Råg...nåt för 35:- så vi köpte och fryste in den ena, vi åt väl upp den första utan att nåt hände men när vi tinade upp den andra så gick det två dagar så var det mögel i påsen. Det måste ju va nåt fel i vårat kök som gör att bröd möglar så fort...men men.
Vi reklamerade det till Polarbröd och dom mailade å sa att dom skulle skicka en check som kompensation och den lär väl komma i morgon.

Så brödtillverkarna sköter sig, eller sina reklamationer iaf, men jag undrar hur vi lyckas hela tiden...

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Bloggerfy