2010-08-16

Illa...

Det har aldrig varit såhär illa, både Emma och jag börjar tro att vi inte ska va tillsammans. Allt vi försöker göra för att saker ska bli bättre har bara fört oss närmre och närmre den absoluta botten. Och vi fortsätter bara sjunka, mer och mer för varje dag som går. Det är HELT jävla galet.

Ciggen är slut, Anders har INTE betalat för hundarna, mitt abonnemang är avstängt så jag inte sätta ut en ny annons, vi har inte pengar så vi kan ta dom två som ska säljas på Onsdag till veterinären och chippa och vaccinera dom, jag fick avslag på sms-lån, snuset är slut, maten är nästan slut, hundmaten är nästan slut, vi har verkligen inte en enda jävla krona, ciggen är slut, Emma har GJORT slut för att hon mår skit tillsammans med mig, jag har en lägenhet som kostar 12000kr/mån och har drygt 10 000 kr i obetalda räkningar, något som valparna skulle hjälpa till att betala av.
Utgifterna bara ökar hela tiden, straffräntor och gud vet vad...det går utför med HÖG fart och jag kan inte göra nåt åt det. För jag har en betalningsanmärkning på 383 kr.

Vad tycker ni att jag ska göra? ALLA förslag mottages gladeligen. =)

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

5 comments:

Jesse-Paloma said...

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga Mats, du brukar inte vilja höra på min när jag klagar men detta känns lite som "I told you so" ..

vad sa jag till dig innan ni bestämde er att flytta ihop? När saker och ting inte ens Då var hundra mellan er...

Jag menar inte att jag inte känner med dig, det gör jag. Föröstår att det känns skit och sitta där med hundar osv osv osv osv..

Kanske skulle väntat med att flytta ihop? (även om det kanske just inte är den delen som är det största problemet)

Raja-Lisa said...

Jag vill bara påpeka att jag låter mats få alla pengar från valparna så han kan betala av det han behöver. dessutom kommer jag försöka hjälpa till med lånet och så fram till att mats får lägenheten såld och kan betala av allt.

Jag lämnar INTE honom i sticket vilket det kan tyckas framstå om i inlägget.

Ztamizzen said...

Det står inget alls om att du ska flytta så vad pratar du om Emma?

Jesse-Paloma said...

Jag fattade inte heller riktigt...

jag tolkade inte inlägget så som Emma verkar tro.. men jag står för min kommentar!

Ztamizzen said...

Det är alltid lätt att vara efterklok. Men nu när vi är där vi är så får man göra det bästa av situationen. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Bloggerfy