2010-08-19

Som att jag inte hade nog...

Så kommer grannen å ringer på och klagar på att hunden kissar på balkongen och det rinner ner på deras balkong. Nåt jag förstår är irriterande och ofräscht så den saken har jag inget att klaga på. Jag tycker det är jävligt irriterande själv att hon gör det.
Han har fått styrelsen att skicka ett brev där det står att om vi inte kan uppföra oss så kan vi bli av med rätten till lägenheten. Nåt som grannen ovanför har lyckats med två ggr tidigare. Vi fick brevet med rekommenderad post så att dom skulle veta att jag hade läst det och få ett kvitto på det.
Jag hämtade ut brevet efter att dom hade ringt på bara för att se vad det stod, så jag hämtade det IDAG den 19:e aug. Dom VET alltså att jag inte läst det och trots det så rekommenderar styrelsen honom att göra en polisanmälan vilket han nu gjort. TROTS att båda HAN och STYRELSEN VET att jag INTE läst brevet...

Han klagade dessutom på att vi badar för sent, vilket vi inte gör för badkarsproppen är trasig, det händer att vi duschar sent men det e inte så konstigt när det är varmt som satan här, det kommer inte bli ett dugg bättre av att vi nu inte kan ha balkongdörren öppen. Det kommer ner aska på hans balkong, vilket inte är så konstigt eftersom vi röker på våran balkong och det har blåst ganska häftigt här under hela sommaren.

Han hade dessutom mage att klaga på att vi har haft "fest" FYRA ggr på sex månader, senast den 3:e Juli...det är en och en halv månad sen. Är inte det lite sent att klaga NU? Det var dessutom en LÖRDAG...kan man inte ha lite mer tålamod med sina grannar när det är lördag? 4 ggr på ett halvår? Fattar inte hur dom är funtade. Och vi hade inte fest, det var Emma, jag, Julia och Fredde. Julia hade däckat på toagolvet och Fredde satt å försökte få tag på sin polare Gabe så det var bara Emma och jag. Vilken fest! Vet inte om jag skrivit om det men när jag fyllde år så var Matilda och några av hennes kompisar här och hade en mini-fest, vi satt i köket och pratade med musiken på låg volym. Då kom grannen ovanpå ner å KRÄVDE att alla gick hem...storhetsvansinne!

Grannen ovanpå, som dessutom är trappombud, har satt upp en lapp nere i trappen där han klagar på en hundbajs som ligger utanför porten, INTE våran, han skriver även att man inte får använda sin tvättmaskin hemma efter 22 och att man inte får ha kartonger och andra sopor i trapphuset. Allt detta är riktat mot oss, det står inte våra namn nånstans men jag VET att det är det. Vi är dom enda i trappen som har hund, det händer att vi tvättar efter 22 men tvätt maskinen är så tyst att jag inte hör den när jag sitter i soffan och ja jag ska kasta sopporna som står i trappen men jag har inte hunnit göra det för vi har haft 6 st valpar som har skitigt och kissat inomhus. Något han oxå klagat på, att det luktar upp till deras balkong vilket jag inte förstår för det luktar inget på VÅRAN balkong.

Jag har annat att fokusera min energi på än dom här två idioterna som fått för sig att ljud är djävulens påhitt. Skaffa ett torp ute i skogen om ni inte står ut med grannar. Man FÅR låta lite då och då, det är okej och har man problem med nåt så kan man väl ta det själv med personen som man tycker är skyldig. Att behöva "backup" av trappombudet bara för att våga knacka på är så jävla fegt, att göra en polisanmälan när man VET att den man anmäler inte fått informationen är bara helt jävla korkat. Har man procedurer för saker så ska man väl för fan följa dom.
Å ska man klaga så ska man fan kunna reglerna annars framstår man som en idiot!

Jag kan ju tillägga att vi inte har nån större lust att hänga upp några fler lappar i trappen innan vi ska ha folk hemma eftersom den förra vi hängde upp vart nedriven.

Fega jävla nötter.

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Bloggerfy