2009-04-16

Livet som helhet

Blogga skulle jag visst göra...

Det finns egentligen massor att säga, försökte sortera skiten i skallen alldeles nyss och kom fram till massor med saker. Synd att man inte kan plugga in skallen i datorn å sen bara sortera tankarna på skärmen.

*jävla son å komma upp å störa när jag ska försöka få ihop nåt*

... fan tappade tråden helt ... Sezzy pratar strippklubb å runkbås på MSN ...

Jo, jag pratade med Lina häromdan, om allt möjligt, hon e ganska trygg å prata med och gav mig lite vettiga svar å saker att fundera på. Orkar inte dra allt här, vill inte heller för jag vet att det finns dom som läser som jag inte vill ska veta allt. Sess kan få all info på MSN eller i telefon vid tillfälle.

Satt med Emma hos tatueraren i två timmar, det blir fint när det är klart och det va lite roligt att se henne sitta å grimasera. ;)

Shit nu måste jag försöka hänga med när Anders å Sezzy försöker förolämpa livet ur varandra på MSN ... ;)

Ska fylla på mer sen när jag stänger ner MSN ...

Nu så:
Känner mig lite mer inspirerad att fixa till lägenheten, sortera bort lite fula, trasiga och sunkiga kläder å köpa lite nytt, fixa till ungarnas rum. Ska ju få en 42" Plasma av syrrans kille om två veckor så det känns som att jag behöver lyfta hela stället lite.

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

2 comments:

Anonymous said...

Hej grisen! Vem e sezzy nu då? Trodde det var jag som hade fått ett nytt nick först :P Men.. kom ju på att jag Alltid kommer va Sess a.k.a kolmårdstrollet så.. mja! that's right! *Yrar måttligt* pöss och kraaaam

Matz said...

haha det är Pornokid på K6, hon å Anders är polare. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Bloggerfy