2010-03-28

Är lite respekt för mkt begärt?

Hur fan ska ungarna respektera mig när jag blir behandlad som en betjänt å taxichaufför av Emma?
Utan att ens tänka på att fråga mig så erbjuder hon att jag ska köra en tjejkompis till SÖS.
Jag förstår att hon ville hjälpa och jag hade självklart kört henne MEN jag begär fan att bli tillfrågad INNAN jag blir utlånad.
Lite respekt får det fan finnas, även i såna situationer...

Jag har sagt så jävla många ggr att jag e less på att bli behandlad som en jävla taxi av henne å hennes släkt och det sitter tydligen så djupt i själen hos dom att hon inte ens tänker på att jag kanske inte orkar eller vill.
Jag satt fem centimeter ifrån henne och hon tänker inte ens på att fråga. Hon TÄNKER inte ens på det. Då ere illa.

Jävligt besviken, JÄVLIGT besviken.

Senast så var det hennes moster som skulle köras från där dom bor ner till centrum och sen hem igen. Det är en fem minuters jävla promenad!! Och under tiden så satt hunden hemma och hade inte varit ute på hela jävla dan, jag hade hämtat Emma från en kryssning och ville hem och äta för jag hade inte ätit lunch, Emma va full som fan och jag ska leka taxi bara så Matilda slipper bära hem två kassar sprit och en kasse mat?

Hade det funnits lite respekt och hyffs så hade dom sakerna redan varit handlade så vi bara hade behövt hämta dom och dom kartonger som vi skulle hämta men jag är tydligen taxichaufför. Skit i Mats, han kör.

Exemplet med Matilda var iofs inte Emmas fel men hon kan fan säga nej ibland hon oxå, det tycker inte jag att jag ska behöva göra när det gäller hennes släkt.

Och idag så hade jag självklart kört Lena till SÖS men jag vill bli tillfrågad!!!! Det SKA inte gå på automatik att jag kör, jag har oxå en röst i det hela och jag vill inte va boven bara för att Emma inte frågar mig först! För det blir jag! Om Emma säger: "Mats kan säkert köra dig" utan att ha frågat mig först så blir JAG boven om jag säger nej och det är fan inte okej!

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

4 comments:

Jesse said...

kan inte hålla med dig mer i det du skriver...

känns inte som att ni har ett förhållande på top direkt.. men dt är ju att dömma av allt skit som spottas ut i bloggen och ja, jag är ärlig och säger hur jag uppfattar det.. men.. ja.. du känner mig vid detta laget.

pök

Raja-Lisa said...

där har vi det igen. du tolkar på ditt sätt. Jag frågade henne om jag skulle FRÅGA DEJ!!!!!!! jag sa inte att du kunde. jag erbjöd mej att fråga bara. så skit ner dej

Matz said...

Som vanligt bara jag som har fel.
Jag tycker att du skulle frågat mig först, innan du erbjöd MIN hjälp.
Och det tänker jag fortsätta tycka.
Oavsett vad alla andra tycker.

Jesse said...

Vad lyckliga ni verkar alltså.. geeeezez

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Bloggerfy