2009-08-10

Emma

Hon sa att hon älskar mig igår, röd som en tomat i ansiktet och söt som aldrig förr.
Sa hon iaf, vi satt på MSN så jag vet ju inte men hon brukar inte ljuga för mig.

Det har gått fort, för en vecka sen så var hon inte säker, pga flera anledningar, men hon skärpte sig och såg ljuset igår. Eller i förrgår när hon skickade en relationsförfråga på facebook. Partner på K6 fick jag fixa själv. :P

Jag vet inte vad som hänt den senaste veckan, hon säger att det kändes bra efter att vi bråkade på gotland, det låter lite underligt men så kan det bli när man rensar luften. :)

Jag tror på det här faktiskt, mkt pga att jag är en annan person än den jag var i båda tidigare förhållanden och att Emma och jag är helt jävla ärliga med varandra.

Tänker inte inbilla mig saker utan försöker se verkligheten med öppna ögon och jag tycker hon är underbar. Hon har dom vackraste blå ögon och ett ansikte som jag aldrig blir trött på att titta på. Hon har ett jävla humör och är envis som satan vilket gör att hon får MIG att få tummen ur och får saker gjorda. Som att köpa en ny bil t ex. Kärlek.

Ska kolla på hus/radhus/lägenheter dom kommande veckorna och hoppas att vi hittar nåt som vi gillar. Sa jag att det gick fort? :P

Jag blir som ett barn på julafton när hon sms:ar "jag älskar dig med" :)

Jag älskar dig Emma. :)

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

1 comment:

Anonymous said...

Jag är minst lika rld i ansiktet nu som igår :P Jag älskar dej med :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Bloggerfy