2012-04-24

Ugglar på YouTube...

Jag har glott på videor om 9/11 på YouTube, för att jag tycker att det är ett intressant ämne, och slås gång på gång över hur mkt det är som fortfarande är obesvarat.

Det är massor med vittnesmål som inte stämmer med varandra, folk som bara minuter efter att planen träffat WTC vet så otroligt mkt om vad som hände. En kille smyger fram till kameran å berättar exakt vilken sorts plan det var och flygbolaget, mitt problem med den mannen är hur otroligt lugn han är. Han har precis sett ett passagerarplan flyga in i ett hus där det jobbar flera tusen människor och han är otroligt saklig.
Många påstår att han är "planterad" för att börja sprida legenden om att det var passagerarplan som flög in i WTC.
 Andra vittnen, flera st, säger att planen var svarta eller grå utan fönster.

Så här ser det ena planet ut (AA Flight 77), det borde inte vara så svårt att känna igen, det är blått med streck och en silverfärgad undersida. Hur kan så många se så fel?

En annan fråga som inte har besvarats av utredningen är hur planen skulle ha lyckats flyga så fort på så låg höjd, det finns inte en ingenjör eller pilot som går med på att ett sånt plan kan flyga 500 knop (929 km/h) på cirka 400 meters höjd, det är fysiskt omöjligt. Luften är för tjock och motorerna har inte tillräckligt mkt kraft för det.

Utöver att motorerna inte klarar av det så hade planet börjat falla isär i den farten på den höjden. Det är inte fysiskt möjligt.

Nåt som ingen har tagit upp hittills, jag har inte lyckats hitta nåt iaf, är hur kaparna lyckades hitta rätt och sen träffa så otroligt perfekt utan nån form av radar eller GPS, detta gäller även Pentagon.
Jesse Ventura's utredare testade att flyga planet in i Pentagon och kraschade antingen på väg in eller så missade han grovt, om han inte kraschade när han försökte göra 280 graders vändningen som planet gjorde över Washington. Detta skulle ha gjorts av en oerfaren pilot som inte ens kunde flyga en Cessna.
Faktum är att han va så usel att han inte fick hyra ett plan för att firman inte litade på att han skulle kunna hantera planet.

Lite tankar kring det jag sett, det finns mer men jag ska inte utmana ödet genom att skriva mer. Det kommer bara bli grötigt. Min känsla är att dom styrande inte vill att vi ska veta vad som faktiskt hände.

/Mats
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Bloggerfy